10.9.2015

Hevosmakkara risotto


Eilen testasin uutta Hevoslenkkiä, jossa on 82 % lihaa.
Jakaantuen 70 % hevosta ja 30% sikaa.
Ja älyttömän hyvää tästä tulikin.




Hevoslenkin pilkoin pieneksi ja ruskistin kevyesti oliiviöljyssä.



Samoin yksi kesäkurpitsa kuutioiksi ja kevyt ruskistus pannulla.


Porkkanana käytin tänään pakasteesta Babyporkkanoita pussillisen.
Lämmitin hetken mikrossa ja paloittelin palasiksi.


 Vielä pussillinen herne-maissi-paprikaa.


 Risottoriisi oli silläaikaa kiehunut ja lisäsin muut kypsän riisin joukkoon.


 Vielä n. 200 g (tai reilummin) sulatejuustoa sekoitetaan joukkoon.

Ja tsädää.. Risotto on syötävässä kunnossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnista!