20.9.2012

KINKKKUVOIKKARI




Voikkarikakun täytteeseen tuli,
Alin kerros:
Majoneesi, sinappikurkkupikkelsi ja kinkku.
Toiseen väliin:
Levitin ensin Felixin voileipäpikkelsin, jonka päälle tuli kinkku.
Kolmanteen vanha kunnon italiansalaatti ja kinkku.

Kostutus lihaliemellä.
Leipänä näissä iso ruisviipaleleipä, sekä vaalea isopaahto.

Yöksi muhimaan jääkaappiin painon alle ja seuraavana aamuna kuorrutus.

Kuorrutus tuli seoksesta:
Aurinkokuivattu tuorejuusto- smetana-sulatejuusto- vaahdotettu Flora Vispi.



TOMAATTIKEITTO



1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
400 g tomaattimurskaa
6 dl kasvislientä
       ripaus sokeria
       merisuolaa
2 tl tummaa balsamicoviinietikkaa
1 pieni paprika kuutioina

Hienonna sipulit ja valkosipulit, kuullota öljyssä. 
Lisää paprikakuutiot sekä tomaattipyree ja jatka kuullotusta 
hetken aikaa.

Lisää tomaattimurska, kasvisliemi ja mausteet.
Anna kiehua noin 15 min. miedolla lämmöllä ja lisää lopuksi basilika.

Ohje on alunperin jostakin netistä bongattu.