20.9.2012

KINKKKUVOIKKARI




Voikkarikakun täytteeseen tuli,
Alin kerros:
Majoneesi, sinappikurkkupikkelsi ja kinkku.
Toiseen väliin:
Levitin ensin Felixin voileipäpikkelsin, jonka päälle tuli kinkku.
Kolmanteen vanha kunnon italiansalaatti ja kinkku.

Kostutus lihaliemellä.
Leipänä näissä iso ruisviipaleleipä, sekä vaalea isopaahto.

Yöksi muhimaan jääkaappiin painon alle ja seuraavana aamuna kuorrutus.

Kuorrutus tuli seoksesta:
Aurinkokuivattu tuorejuusto- smetana-sulatejuusto- vaahdotettu Flora Vispi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnista!