HAMPURILAISIA JA LOHKOPERUNOITA



Noge lähti sunnuntai-aamuna aikaisin Playa de las Americasin ja pyysi launtaina itsetehtyjä hampurilaisia ja lohkoperunoita.
Tytöillä on ollut koko kevät-talven diili, ettei "roskaruokaa" tai herkkuja syödä,
mutta nämä ovat kotona valmistettuja, joten eivät ole kiellettyjen listalla.

Sämpylät ovat ihan perus-sämpylöitä, Sunnuntain kaura-sämpyläjauhoista, terästettynä pellavarouheella.

Jauhelihapihveistä valitettavasti unohdin ottaa valokuvan........ :O(
Samoin jäi kuvaamatta tuo "valmis" kasattu hampurilainen, mutta pääasia...
Hyviä tuli...... :O)

Sitten itseasiassa on ihan pakko tunnustaa, etten ikinä ennen ole tehnyt itse lohkoperunoita. Syy kai siihen on tuo iänikuinen, etten yleensäkään mielelläni laita mitään friteerattua tai kuten nämä, rasvalla kyllästettyä...... ;O)
Perunat pesin, paloittelin lohkoiksi ja pyörittelin rypsiöljyssä, jonka maustoin pippuriseoksella, valkosipulilla, paprikajauheella ja hivenellä suolaa.
Ja pakko taas todeta, jotta hyvää tuli.

Kommentit