Tämän sain aikaiseksi äidiltä saamistani kurpitsoista.
Hilloon tuli:
n. 1 kg kurpitsaa
n. 500 g hillosokeria
2 verigreippiä
1 dl vettä
Kuori ja pilko kurpitsa pieniksi kuutioiksi.
Keitä vesitilkassa noin puolisen tuntia,
pehmeäksi.
Lisää joukkoon verigreipit, joista kaikki
kalvot on poistettu.
Hilloon käytettään vain hedelmäliha.
Soseuta esim. sauvasekoittimella soseeksi.
Lisää joukkoon hillosokeri ja keitä hiljalleen
noin 10 min. välillä sekoittaen.
Purkita hillo kuumana.
Verigreipin tilalla voi käyttää esim sitruunaa.
Kommentit
Lähetä kommentti
Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnista!